Financial Lease
Financial Lease of zakelijke lease is een speciaal product voor ondernemers die gemak en zekerheid willen. Bij Financial Lease hoeft u geen gebruik te maken van uw eigen financiële middelen en de financiering staat los van uw overige zakelijke financieringen. U kunt zelf de looptijd bepalen die past bij de afschrijving en de leaseperiode van het object. Omdat de rente die u betaalt voor uw Financial Lease overeenkomst vooraf wordt vastgesteld, betaald u maandelijks een vast leasebedrag. De rente blijft gedurende de looptijd van het leasecontract ongewijzigd. U weet dus exact waar u aan toe bent. Helder en duidelijk.

Kortom, geen ondoorzichtige financiële constructies, maar een vast aflosbedrag, een vaste looptijd en een vaste lage rente.


Transparant product
Het te leasen object komt onder de noemer Financial Lease op uw balans. U bent vanaf de eerste leasetermijn eigenaar van het object. U betaalt een vast maandelijks leasebedrag voor uw Financial Lease mede omdat de rente ongewijzigd blijft gedurende de looptijd van het leasecontract. U weet exact waar u aan toe bent. Heel transparant dus.


Aftrekbaar?
U kunt het object tot maximaal de aanschafprijs exclusief BTW leasen. De eventuele BTW kunt u direct bij de fiscus terugvorderen, u bent immers economisch eigenaar. Ook de inruil of een deelbetaling behoren tot de mogelijkheden. Voorts bestaat de mogelijkheid om een slottermijn ter hoogte van de reële restwaarde op te nemen in de lease-overeenkomst, waardoor de leasetermijn nog lager uitvalt.
Wij verlangen geen andere zekerheden dan de auto die u least. De autokosten, zoals reparatie, onderhoud, verzekeringen en houderschapsbelasting, komen voor uw eigen rekening. Deze heeft u als economisch eigenaar dus helemaal zelf in de hand.


Lage leasetermijn
Met Financial Lease kunt u uw auto –inclusief opties en accessoires– voor het volledige bedrag (excl. BTW) financieren. Ook inruil van uw huidige auto of een aanbetaling behoren tot de mogelijkheden. Bovendien kunnen wij u een financiering aanbieden met een slottermijn die in overeenstemming is met de restwaarde van uw auto, waardoor de maandelijkse leasetermijn nog lager uitvalt. U bent bij ons dus verzekerd van financieel maatwerk.


Samenvattend
De voordelen van Financial Lease zijn:

 • Fiscale afschrijving
 • Zelf de looptijd bepalen
 • Transparant
 • Lage rente
 • Investeringsaftrek
 • Geen beslag op uw liquiditeit
 • Lage leasetermijn mogelijk door middel van een slottermijn


Veel gestelde vragen

Waarom hebben jullie zo weinig informatie nodig?
De reden dat wij zo weinig informatie nodig hebben voor een aanvraag komt doordat wij op een andere manier werken. Ons doel is het de klant zo makkelijk mogelijk maken. Bij de bank moet u alles aanleveren, wij vragen alles op.


Wat is de zekerheid voor de bank bij Financial Lease?
De zekerheid die wij hebben is de auto. De auto vormt voor ons het onderpand. Wanneer u in financiële moeilijkheden komt en niet meer aan de betalingsverplichtingen kunt voldoen, verhalen wij dit op de auto. Hierdoor heeft u en hebben wij zekerheid.


Waarom zijn jullie goedkoper dan andere aanbieders?
Wij doen zoveel mogelijk zaken telefonisch en per e-mail. Hierdoor kunnen wij fors besparen op kantoren en receptiemedewerkers. Dit berekenen wij uiteraard door om u een zo goedkoop mogelijk aanbod te kunnen doen. Als u ons belt, kies dan optie 2 in het keuzemenu en u krijgt direct de juiste medewerker aan de lijn.


Kan ik vervroegd aflossen?
Ja u kunt vervroegd aflossen. Als boete betaalt u dan 10% van de misgelopen rente.


Wat gebeurt er als ik een BKR-codering heb?
Een BKR-codering uit het verleden hoeft geen probleem te zijn, als het maar is opgelost. Bij een nog lopende codering kunnen wij helaas niets voor u betekenen.


Kan ik een aanbetaling doen?
U kunt aanbetalen zoveel u wilt. Het maandbedrag zal dan nog lager worden. De genoemde prijzen op deze website zijn zonder aanbetaling.


Kan ik mijn huidige auto inruilen?
Natuurlijk kunt u uw auto inruilen. Wij bieden altijd een juiste en goede prijs voor uw oude auto.


Wat is een slottermijn?
Een slottermijn is het laatste termijn. Dit bedrag is altijd hoger dan het maandbedrag. U kunt ervoor kiezen de auto dan weer in te ruilen. De restwaarde van de auto zal ongeveer evenveel zijn als de slottermijn. Hierdoor kunt u er ook voor kiezen om de auto in te ruilen en weer een nieuw contract aan te gaan. U betaalt de slottermijn dan niet. Ook kunt u ervoor kiezen de auto in te leveren, zodat u, aan de hand van de waarde op dat moment, helemaal geen slottermijn hoeft te betalen.


Wat is de rente?
De rente op jaarbasis bedraagt ongeveer 8,6%


Is de rente fiscaal aftrekbaar?
De rente is inderdaad fiscaal aftrekbaar. De investeringsaftrek is 28% van de rente. De werkelijke rente die u betaalt ligt daardoor rond de 6,2%.


Wanneer ben ik eigenaar van de auto?
U bent eigenaar vanaf het moment dat u de eerste termijn heeft betaald. De auto staat ook debet bij u op de bedrijfsbalans en de financiering credit ertegenover.


Mag er ook reclame op de auto?
Omdat u economisch eigenaar bent van de auto, mag u de auto zo veel bestikkeren als u wilt.


Wat zijn de voordelen van Financial Lease?
Als u kiest voor Financial Lease betaalt u een vast bedrag per maand. Hierdoor weet u wat u per maand kwijt bent. Ook hoeft u in het begin niet meteen een groot bedrag te betalen en houdt u uw financiën op orde.


Kan ik als startende ondernemer ook gebruikmaken van Financial Lease?
Juist voor starters is Financial Lease de beste methode om een (bedrijfs)wagen aan te schaffen. Als starter bent u al veel geld kwijt aan allerlei andere zaken. Met financial Lease heeft u het voordeel dat u niet nog meer grote bedragen in een keer hoeft te betalen.


Is Financial Lease ook geschikt voor ZZP'ers?
Voor ZZP´ers is Financial Lease een uitkomst. Het komt eigenlijk nooit uit om grote uitgaven te doen. Met Financial Lease spreidt u uw uitgaven en weet u wat u betaalt. Zo houdt u uw financiën onder controle.


Waarom moet ik BTW betalen? En kan ik dit terugvorderen?
De BTW krijgt u bij uw eerste aangifte weer terug, U schiet dit als het ware voor, net zoals bij de rest van uw zakelijke uitgaven.


Betaal ik ook BTW over het maandbedrag?
Nee, u voldoet de BTW direct bij aanschaf van de auto, u krijgt dan het volledige bedrag terug bij de eerste aangifte. Omdat u dan de BTW al heeft betaald, zit er geen BTW meer op het maandbedrag.


Zit bij de prijs ook de wegenbelasting en verzekering in?
Nee, Financial Lease is een kale leasevorm. Zo kunt u zelf uw verzekering zo voordelig mogelijk regelen en wordt er bijvoorbeeld ook rekening gehouden met uw schadevrije jaren.

De houderschapsbelasting komt ook voor uw eigen rekening.

 • Dodge RAM1500 5.7 Hemi V8 Laramie/Sport / parkeerassistent / 360 graden camera / adaptieve cruise control

  Dodge RAM1500

  5.7 Hemi V8 Laramie/Sport / parkeerassistent / 360 graden camera / adaptieve cruise control
  • Bouwjaar:
  • Km. stand:52
  • Brandstof:Benzine
  • Prijs:€ 62.950,- excl. BTW
  Bekijk deze auto
 • Dodge Ram 1500 Laramie Sport Black 5.7 V8 Hemi / Air Suspension / 360 graden camera / park Assist

  Dodge Ram 1500

  Laramie Sport Black 5.7 V8 Hemi / Air Suspension / 360 graden camera / park Assist
  • Bouwjaar:
  • Km. stand:45
  • Brandstof:Benzine
  • Prijs:€ 62.950,- excl. BTW
  Bekijk deze auto
 • Dodge Ram 1500 Laramie Sport Black 5.7 V8 Hemi / 360 graden camera / elektrische side steps

  Dodge Ram 1500

  Laramie Sport Black 5.7 V8 Hemi / 360 graden camera / elektrische side steps
  • Bouwjaar:
  • Km. stand:52
  • Brandstof:Benzine
  • Prijs:€ 61.250,- excl. BTW
  Bekijk deze auto